Noticias

 

18/03/2010.Onze centres escolars participen en el concurs "Escoles verdes de Triatges Menorca . Un total d’onze centres educatius de l’illa participen en la primera edició del concurs “Escoles verdes” convocat per l’empresa Triatges Menorca. El termini inscripció es va tancar aquest dilluns amb els següents participants: IES Pasqual Calbó (Maó ), IES Cap de Llevant (Maó), IES Biel Martí (Ferreries), IES Josep Miquel Guàrdia (Alaior), CP Francesc d’Albranca (Es Migjorn). CP Antoni Juan (Maó), CP Tramuntana (Maó), CP Torrent (Ciutadella), CP Mare de Déu del Toro (Ciutadella), C Nuestra Señora de la Consolación (Ciutadella), EI Es Poriol (Ciutadella)

 

ELs centres disposen fins el proper 31 de maig per presentar els respectius projectes ambientals que optin als tres premis “Escoles verdes” dotats amb 1.500 euros, 1.000 i 500 euros. El jurat es reunirà la primera setmana de juny i estarà format per un representant del Departament d’Economia i Medi Ambient del Consell de Menorca, un representant del Consorci de Residus Sòlids de Menorca; Joan Florit, membre del GOB, i Josep Gormés, membre del Moviment de Renovació Pedagògica de Menorca, a més d’un representant de Triatges Menorca.

El gerent de Triatges Menorca, Lino Pons, ha valorat molt positivament la participació registrada en aquesta primera edició d’una convocatòria que pretén fomentar el tema del reciclatge i les bones pràctiques ambientals entre la població escolar de l’illa. Satisfacció, per tant, per la bona acollida que ha tingut la iniciativa entre tots els cicles educatius, des d’infantil fins a Batxillerat.

 

18/02/2010. La empresa Triatges de Menorca convoca Escoles Verdes. Premis Triatges Menorca als projectes ambientals. "Amb l'objectiu de contribuirsobre la difusió de la importància del reciclatge i la separació dels residus, Triatges Menorca convoca el concurs Escoles Verdes . Premis Triatges Menorca als projectes ambientals per als centres escolars de l'illa."

Amb aquest certamen l'empresa, vol fomentar les bones pràctiques ambientals als centres educatius premiants els programes i les accions que es considerin més innovadores, amb una major implicació per part de la comunitat educativa i amb més incidència sobre l'entorn. Més informació.

 

 

15/01/2010. La empresa Triatges de Menorca ha renovado, un año más, su Triatges Menorca con el Teatro Principalcompromiso con la Fundació Teatre Principal. El representante de la empresa, Marcelino Pons, ha firmado una donación de 2.000 € para el ejercicio del 2010. La Fundació Teatre Principal recibe anualmente el soporte de trece mecenas y nueve empresas privadas que colaboran para el funcionamiento del teatro mahones.

 

 

31/05/2009. Triatges Menorca confia en Caterpillar. En la nueva y moderna planta, además de máquinas machacadoras, trituradoras, de balas de cartón y empaquetadoras, Triatges Menorca ha confiado en Caterpillar, adquiriendo toda la maquinaria de carga, transporte y manipulación de materiales de la marca americana. Recientemente han adquirido para la puesta en marcha una excavadora de ruedas Caterpillar M318D, una pala de ruedas Caterpillar 906H y una 938H.

Esta última, fue la primera unidad vendida en Europa de este modelo. Y es que el gerente de Triatges Menorca, Lino Pons, visitó el stand de Barloworld Finanzauto en la feria SMOPYC, que se celebró el pasado mes de abril de 2008, en Zaragoza, donde se presentó la pala de ruedas 938H y allí mismo realizó el pedido de esta máquina, ya que comprobó que era justo lo que necesitaba para la planta de reciclaje.

Además, nunca antes había tenido una máquina Caterpillar, y nada más subirse a ella notó la diferencia. La nueva pala de ruedas 938H llegó a la planta de Triatjes Menorca el pasado mes de julio. Desde entonces, trabaja 66 horas por semana en todo tipo de aplicaciones en esta nueva planta: Cargar los camiones, clasificar los materiales de demolición y los residuos y también abastecer las tolvas, una de las cuales monta el motor Caterpillar C9.

 

 

26/03/2009. Inauguració de la nova planta de Triatges Menorca. . Cinc anys després de la seva posada en marxa, Triatges Menorca S.L. es trasllada a un nou, més gran i millor emplaçament amb l’objectiu d’augmentar la productivitat de la planta de valorització i eliminació de residus de la construcció i demolició, així com incrementar els llocs de feina fi ns a un total de dotze treballadors. Es tracta de la primera planta de Menorca d’aquestes característiques que aporta solucions als residus generats pel sector de la construcció, alhora que contribueix a la recollida selectiva en origen i a la reutilització del material en el marc del model de desenvolupament sostenible i la preservació dels recursos naturals que es promou des de la declaració, l’any 1993, de Menorca com a reserva de biosfera.. Saber más.